Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans is een hecht familiebedrijf en bestaat sinds 1930. Door de jaren heen is er een uitstekende reputatie opgebouwd en is het bedrijf uitgegroeid tot een onmisbare speler in de regio. Met passie voor innovatie, de klant en de duurzame omgeving, zijn de kernwaarden van het bedrijf nog altijd intact. Er wordt hard gewerkt om het brede product- en dienstenpakket voor de klanten zowel nu als in de toekomst hoog te houden.


Bouwcenter Nelemans heeft haar hoofdvestiging in Etten-Leur. Daarnaast heeft het bedrijf nog vestigingen in Den Haag, Oosterhout, Breda, Tilburg, Roosendaal en Zundert. Wil je meer weten over Bouwcenter Nelemans? www.nelemans.nl

 

Kennis en kunde

Om aan alle klantspecifieke eisen en wensen te voldoen, beschikt Bouwcenter Nelemans over een team van specialisten die de kennis en kunde in huis hebben om van CASCO+ een succes te maken. Ditzelfde geldt voor alle partners waarmee in het kader van dit unieke concept wordt samengewerkt. Zo wordt ten behoeve van de werkvoorbereiding o.a. gebruik gemaakt van 3D teken- en BIM technieken. Ga naar de contactpagina om contact te komen met de specialisten van CASCO+.